Idag har jag varit i Linköping. Skärtorsdagen var jag till Norrköping men annars har jag inte varit utanför stan sedan före Advent. Det är inget för mig att åka någonstans när jag går mycket sämre och är värkig. Eftersom våren var sen i år har det heller inte blivit av. Nu kände jag för en liten tur och beställde färdtjänst igår för att åka idag. Jag lämnade lite öppet om jag verkligen skulle åka. Om jag kände jag inte orkade eller om det spöregnade kunde jag avboka resan nu på morgonen. Imorse kände jag mig ok. Det var mulet och några regnstänk. Så jag gav mig iväg. Det var en ovan förare som inte var från stan som hämtade mig hemma. Såg hur taxibussen åkte förbi. Husnumren är inte i någon logisk ordning så det är inget ovanligt att förare som inte brukar köra här irrar omkring. När han skulle vända och backa mellan husen på andra sidan gatan backade han på en stolpe. Sedan blev jag hämtad. Blev skjutsad till lasarettet för nytt bilbyte. Därifrån till US i Linköping för ytterligare bilbyte.
 

Först var jag till Lilla Aska griftegård. Jag har fixat med gravskötsel men åker gärna dit ibland. Är en väldigt fin och rogivande plats.
 

Sedan in till stan igen och käkade på Food House. Idag blev det Falafel och pommes.
Mätt och belåten gick jag på stan. Har regnat till och från men jag hade tur och det var uppehåll när jag var på griftegården.
Var först till Röda Korset. Lämnade några bebisfiltar, en tröja och några mössor jag gjort. Sedan har jag tänkt göra ett uppehåll med det jag lämnar dit. Har andra projekt på gång. Det är till annat välgörenhetsprojekt men det återkommer jag till senare.
Blev 2 loppisar, tebutiken, garnaffären och Hemköp idag. Ett besök i Domkyrkan också. Länge sedan jag var där, det är en av mina favoritkyrkor och jag tände ljus. Avslutade med att fika på Chocolat innan jag åkte hem. Har inte varit där förut även om jag tänkt det. Det blir fler gånger för det var gott och väldigt trevlig personal. Fanns havremjölk att ha i kaffet, de hade koll på vad det innehöll och jag fick hjälp att få med fikat till bordet.
 

Blev lite loppisfyndat garn. Hade hoppats hitta mer.
 

Eftersom jag inte hittade så mycket som jag hoppats på loppis blev det ett besök i garnaffären också.
 

Lite vykort och brevkort hittade jag på loppis.
 

Det blev några fina vykort i Domkyrkan också.
 

Jag har massor med muggar men kunde inte motstå en liten nätt giraffmugg. 5:-på Röda Korset så den fick följa med mig hem. Jag gillar giraffer 💜 💚 💛
Efter en trevlig dag blir det att ta det lugnt i 2 dagar. Om 2 veckor åker jag nog till Linköping för fikaträff med en Facebookgrupp. Då blir det inget att gå på stan. Nästa gång jag åker blir nog efter midsommar.