Idag har jag fått hem Ekolådan igen.
 

Innehållet den här gången är broccoli, bananer, mangold, paprika, rödbetor, sallat, kiwi och äpplen.
 
Jag hade tänkt ta en promenad till Erikshjälpen idag. Öppnade i vintras och jag har inte varit där tidigare. Hade kollat och de skulle ha öppet idag. Öppnar vid 12 så det skulle vara lagom med en promenad när jag fått hem Ekolådan. De har bara öppet vissa dagar. Hon som var här med Ekolådan går gärna på loppis så jag frågade henne hur det var. Det visade sig att hon skulle dit och erbjöd mig skjuts. Jag bytte snabbt om och sedan stuvade vi in mig och rullatorn och åkte till Erikshjälpen. Hon skulle vidare och jobba sedan och jag hade inte räknat med att få skjuts hem också utan att åka färdtjänst hem.
Jag kollade främst efter garn och det hittade jag lite. Blev även ljus och några muggar.
När jag var klar gick jag till Burger King och beställde färdtjänst därifrån.
 

Det blev kaffe och pommes. När jag kom hem blev det te, knäckebröd och en banan. Orkar inte så mycket i värmen och har inte aptit.
 

Jag kom ju hem med lite loppisfynd. Brukar kolla efter sådana där påsar med restgarn i bomull till bebisfiltar. Det blir jättebra till de mormorsrutor jag gör. Är det med garn jag inte har användning för ger jag bort det, oftast till min syster.
Jag eldar mycket ljus under vinterhalvåret. Köper de flesta ljusen för en billig slant på loppis. Jag ska ju elda upp dem och inte ha som en inredningsdetalj så jag bryr mig inte om de är lite blekta.
 

Det blev 2 muggar också. Snövit var min favoritsaga när jag var barn så jag kunde givetvis inte motstå de här muggarna.
 
Har tänkt att jag ska till Erikshjälpen lite då och då under sommaren. Dels åker jag inte till Linköping och går på loppis som jag gjorde tidigare. Så är det för att hamstra garn och annat för vinterns projekt när jag har svårare att gå ut. Ska även kolla bland böcker. Det är inte bara åt mig själv utan även så morsan har lite att läsa.
Jag såg också att de har ett fik så nästa gång fikar jag nog där. Det går bra med en slät kopp kaffe om det inte finns något jag äter.