Idag har jag fått hem Ekolådan igen och lite extra jag beställt. Innehållet den här gången var gul lök, kinakål, kålrot, morötter, palsternackor, potatis och vitkål.
Så hade jag beställt lite extra också. Tomater, ingefära, choklad, juice, en ingefärsdricka och chokladdoppade riskakor.
Det finns flera olika lådor att välja på. Nu bytte jag till svenska lådan. Den innehåller alltså bara sånt som odlats i Sverige. Just den lådan finns bara att välja på när det är säsong. Jag brukar ha en låda en tid och sedan byta till en annan ett tag. Det beror på säsong, innehåll och vad jag använder mest av. För min del fungerar det här väldigt bra. Ibland väljer jag till en kasse eller ytterligare en låda.
 
Idag är det väldigt blåsigt och den mesta snön har försvunnit. Då börjar jag fundera på promenad även om jag inte tänker ge mig ut idag. Å andra sidan vet jag att det är januari och kan bli många snöoväder och halka innan våren. Det är bara det att jag ofta "glömmer bort " att jag har problem att gå och tror ibland att jag rör mig obehindrat som före olyckan. Ska iallafall avvakta till imorgon innan jag tar rullatorn och ger mig ut på promenad.