Idag fick jag Ekolådan och lite extra jag har beställt. Innehållet den här gången var sallat, bananer, clementiner, äpplen, zucchini, rödbetor och vitkål. Hade beställt vitlök, choklad och lite annat smått och gott.
Sedan är det uppehåll till vecka 2.
 

En regnig dag behövde jag pigga upp mig med förmiddagskaffe. Till det lite choklad, chips och en lussekatt. Har blivit sugen på lite sött och gött när jag ser bilder Tofflan lägger upp på sin blogg.
 

Läste ut den här boken idag. Handlar om gamla lantraser och om entusiaster för att bevara dom. Jag hade gärna haft ett kapitel om Gotlandsruss också och något om Kindahöns. Boken är intressant och trevlig läsning. Jag har också blivit nyfiken på Tivedsko som jag hört om i ett annat sammanhang. Finns de kvar? Är det en lantras? Eller är det ett samlingsnamn för kossor som fanns i Tiveden? Det är mycket jag läser där det väcks en nyfikenhet.
 

Brevbäraren kom också med lite post åt mig idag. TACK Tofflan för julkortet! Det är det översta med en fet och däst tomte som tar en fikapaus i julbestyren. Jag har lite dålig humor 🤣😂