Idag har jag fått hem Ekolådan igen. Innehållet den här gången var sallat, tomater, zucchini, champinjoner, broccoli, gul lök, paprika, morötter och rödbetor.
Hade inte beställt något extra den här gången.
 
Ovädret har inte passerat över här utan vi har varit mer i kanten på det. Det har blåst och virvlat snöflingor men mycket mer har det inte varit. Däremot har jag känt det i kroppen och har varit värkig och stapplat omkring hemma. Det är inte mycket jag kan göra åt det. Brukar ta det lugnt. Vilar om jag behöver. Eller dricker te och läser. Trots att kroppen inte varit samarbetsvillig idag har jag beställt färdtjänst för att åka till stan imorgon. Räknar inte med att det är mycket folk eller trängsel. Sedan dröjer det nog till efter påsk innan jag ger mig iväg.
Jag har så smått börjat sätta fröer. Dels ska de sättas vid olika tider och jag behöver tänka på min ork och även att fixa plats till allt. Att ta lite varje dag går bra. Jag antar dessutom att det blir som vanligt och det blir mer än vad jag räknat med eller har plats för. Då får min syster rycka in och ta hand om växter. Jag räknar nästan alltid med att dela med mig av det jag sätter.