Igår fick jag hem Ekolådan igen. Innehållet den här gången var sallat, zucchini, apelsiner, äpplen, grapefrukt, morötter, paprika och broccoli.
Hade inte beställt något extra den här gången men det blir nog till nästa. Eftersom jag gått på halvfart har jag heller inte varit så intresserad av matlagning utan velat ha något snabbt och enkelt. Igår blev det broccolisoppa. Idag gjorde jag sojabullar med kokt potatis och sås. Har ju tänkt att kolla igenom mina receptböcker och kanske hitta lite nya recept.
 
I onsdags var jag till morsan och fikade. Det var kallt i luften när jag väntade på färdtjänst hemma. Var inte så konstigt för igår morse var det ett tjockt snötäcke och hade snöat under natten. Jag kände mig inte allt för ledsen över en dag hemma. Likadant idag. Istället har jag virkat. Den ljusblå löparen har jag nog bara några centimeter kvar på. Sedan ska det virkas en kant också. Blir nog klar i helgen. Nästa projekt sedan blir nog en duk av det som blir kvar av det ljusblå garnet. Har sockar som ska stickas färdigt, en påbörjad tröja och jag är inte utan garn på något sätt.