Idag har jag fått hem Ekolådan igen. Innehållet den här gången var sallat, bananer, mangold, broccoli, sötpotatis, rödbetor, päron och clementiner.
Så hade jag även beställt te, vita bönor och majsmjöl. Hade även beställt glutenfria lasagneplattor men fått meddelande om att de var tillfälligt slut. Teet är English Breakfast. Vill ha ett neutralt te till frukost. Senare på dagen dricker jag gärna smaksatt te.
En burk vita bönor har jag nästan alltid hemma. Det är braåha. Om jag är sugen eller saknar inspiration är det bara att koka potatis, värma vita bönor och riva en morot och vips har man en måltid. Nästa dag är det bara att värma resten av bönorna, koka potatis och riva en morot. Jag har inget problem att äta samma eller liknande flera dagar i rad. Faktiskt brukar jag ibland planera efter det. Som idag när jag tänker göra en potatisgratäng. Resten värmer jag upp imorgon. Det kanske bara varierar vad jag har till. Eftersom det var sallat i Ekolådan och jag behöver använda den rätt snart blir det en sallad till. Det är vad jag blandar i som varierar. Blir smulpaj jag gjort igår som efterrätt.
 
Känns kallt idag och ser halt ut. Det gör att jag inte har någon emot en dag hemma. Har en bra bok, virkning, en halvsticlad socka, brev att skriva och annat att pyssla med så det går ingen nöd på mig.