Idag beställde jag färdtjänst för att åka till den lilla landsortskyrkan norr om stan. Det blev en spontanresa då jag bestämde mig på morgonen, beställde färdtjänst, fixade mina morgonsysslor i lugn och ro och sedan åkte.
 

Tog med mig termosmuggen med kaffe och bulle.
 

Fikade med släkt på två olika ställen så det blev halva muggen i taget.
 

Satte mig en stund i Minneslunden också för jag tycker det är fint och rogivande där.
 

Att ta med fika och sätta mig vid en anhörigs grav och symboliskt ta en fika med dom ser jag inte som ett dugg konstigt. Hade sällskap av en skata som satt på en sten och höll koll på mig och en kraxande korp som flög förbi.
 

När jag var på loppis i fredags kom jag hem med 3 små vita igelkottar. De är i trä och sitter på en pinne. Kan användas i en blomkruka eller som jag hade med till idag, som gravprydnad. Idag fick de flytta till olika ställen vid den lilla landsortskyrkan.
 

Här blev ingen igelkott, jag hade bara 3,men det är nästan alltid så fina blommor där. De förevigade jag.
 

Sedan var det dags att vänta på färdtjänst för att åka hem. Beställer så jag har någon timme där. Blir lite spontanresor när jag känner för det.
 

Igår virkade jag klart en duk. Hittade ett mönster på en duk jag virkat många av för åratal sedan. Garnet är loppisfyndat.
Då kan jag också summera augusti månads handarbeten.
Vantar, 2 par
Ett par sockar
En duk
Så har jag virkat mormorsrutor men de räknar jag först när jag gjort något av dom. Det är till 2 olika projekt iallafall.