Har läst ut en bok i helgen. Grevgatan 22 av Jenny Leeb. Vad tyckte jag? Jag vet faktiskt inte. Räknas väl som chic lit. Handlar om singlar i 30 -årsåldern, med bra jobb och i storstaden. I Det här fallet Stockholm. Jag tänkte sluta läsa efter sisådär 30 sidor. Helt enkelt för att inte berättelsen grep tag i mig. Kanske för att jag inte kunde identifiera mig med eller bli nyfiken på någon av karaktärerna i boken. Så är jag helt främmande för olika märken som nämns på kläder och inredning. Jag har inte en susning om vad det är mer än att det troligtvis är dyrt och trendigt. Att jag läste den var nog mer för jag behövde någon lättsmält underhållande litteratur. Ibland är det sånt jag vill läsa. Underhållande för stunden men lämnar inget större intryck. Den var med bland böcker morsan fått och läst. Sedan tog jag den. Själv lägger jag den nog i min loppispåse så kanske boken hamnar hos någon som uppskattar den mer. Jag hör nog inte till den läsargrupp boken säkert riktar sig till.
 
Igår var det fjärde deltävlingen i Mello. Jag lyssnade på den på radion och skrev brev under tiden. Tyckte det lät helt ok. Lite kul med killen från Linköping som aldrig stått på en scen tidigare och dessutom gick vidare. Min egen favorit än så länge är nog Jon Henrik Fjellgren.
 
Idag blev det en sväng till Maxi. Det är före lön och inte mycket folk. Skulle ha lite småsaker och så ville jag ut lite. Ett garnnystan fick följa med mig hem ☺ Det är ett sånt jag köpt tidigare och skulle ha till sockar. Har ingen aning om hur mycket som går åt och nu vet jag att det räcker och blir över. Det var extraprisoch jag tror inte de ska ha den färgen sedan. Har inte börjat på strumporna än för jag håller på med ett par som inte är klara. Så har jag mest virkat nu ett tag. Vill inte ha en massa påbörjade arbeten utan göra klart först. Att ha en stickning och en virkning på gång samtidigt räcker. Så har jag mormorsrutor jag gör lite på då och då. Vill undvika det där med tio olika projekt på gång och inget blir färdigt för det finns mer jag vill göra. Det har hänt att jag köpt nya stickor för de jag behövt suttit i en stickning jag lagt åt sidan. Lätt hänt, det känner de flesta handarbetsintresserade igen. Löparen som jag tänkt virka klart i helgen är lite av kanten kvar. Men det fixar jag imorgon.
Planer för veckan är ledsagning imorgon, städhjälp på tisdag, inköp på onsdag. Så ska jag till morsan på fredag istället för torsdag den här gången. Då blir det födelsedagsfika.