Det blev inget Fredagsfika idag. Jag kom iväg lite senare så jag missade det. Hemtjänsten var senare hos mig idag. Jag hade funderat på att inte gå iväg eftersom det är Black Friday. När jag går själv brukar jag välja en annan dag än fredag. Gav mig iväg ändå eftersom jag hade ett stort brev att hämta. Så vet jag inte hur länge jag kan hålla på med promenaderna. När jag gick idag kände jag att det nog inte blir mycket mer promenader innan våren. På tisdag ska jag försöka komma iväg till Erikshjälpen. Sedan blir det färdtjänst i bägge riktningarna. Jag ser det lite som att var sak har sin tid. När det är kallt går jag ännu sämre. Det var en trevlig promenad men nu när löven fallit blir det inte att man tittar så mycket på naturen. Jag ser det lite som att jag följer naturens skiftningar. Nu går naturen i vintervila och då gör jag det också.
 

Jag hämtade ut ett stort brev idag. Det var från SoP. Hon har rensat bland sitt garn och det kommer till användning hos mig istället. Bomullsgarnet lade jag åt sidan direkt. Det hamnar i mormorsrutor och mandaladukar. Får se lite vad det blir av det andra. Mössa, vantar, sockar, randning på tröjor? Även de små nystanen kommer till användning. I våras när jag inte tyckte jag hade så stor variation av bomullsgarn började jag med mormorsrutor i rester av stickgarner. Lade det åt sidan efter ett tag eftersom jag inte tyckte det var så kul att virka i. Men jag tänkte göra lite då och då. När jag har små nystan kan jag göra några varv. De här hamnar alltså i de mormorsrutorna.
Skulle en sväng till Dollar Store. Det är också så där att jag tänker det nog inte blir förrän våren sedan. Skulle jag vilja kan jag beställa färdtjänst både dit och hem. Det är mer att om jag ska åka så vill jag hellre till ett ställe som har ett fik som Maxi och Erikshjälpen. Skulle jag få vänta länge kan jag fika under tiden och inte bara sitta i en entré och vänta. Jag skulle kolla på julsaker men jag hittade inget jag ville ha. Annars såg det kul ut i reklamen. Skulle kunna tänka mig en liten bordsgran men såg ingen. Det klarar jag mig utan. Blev faktiskt inga prylar, inte ens ljus. Blev flytande tvål som jag brukar ha i köket. Började med det när jag var nyskadad. Om man behövde tvätta händerna var jag tvungen att ta kryckorna med mina kladdiga händer, halta in i badrummet, tvätta händerna och även torka av handtagen på kryckorna. Då började jag med flytande tvål i köket och sedan har jag fortsatt med det. Lite godis blev det eftersom de har lite jag kan äta, brödkryddor och kakor till morsan. Blev en promenad till Burger King för kaffe och pommes innan jag åkte hem. Något shoppande för det är Black Friday blev det inte. Skulle jag inte hämtat brevet hade jag inte ens gått. På Maxi var inte mycket folk. I övrigt tyckte jag det var lite mer trafik än en vanlig fredag. När jag väntade på färdtjänst vid Burger King såg jag det var en del som bar ut stora kartonger från Elgiganten bredvid och det var mer bilar på parkeringen än det brukar vara när jag väntar där.