Igår var jag på Bingo igen. Vann inget den här gången men hade en trevlig kväll. Jo, jag vann 2×5:- på 21 -lotter, tog nya lotter och vann ingenting. Den stora vinsten för mig är ju att komma ut lite även om en och annan vinst inte är helt fel heller.
Om 2 veckor är det inte bingo utan då är det julfest. Den ska jag inte gå på eftersom jag inte äter traditionell julmat. Tror det brukar vara trevligt för jag hörde flera pratade om att de skulle gå. Veckan efter det är det avslutning på Bingon med julbingo och den ska jag gå på. Sedan är det juluppehåll. Får se när det sätter igång igen efter helgerna. Det är ju först nu under hösten jag börjat vara med på aktiviteter så jag går på det jag kan och är intresserad av. Tycker det är jättekul att det ordnas.
Idag hade jag tänkt gå på fredagsfika. Det var ju rätt ok när jag gick till och från lokalen igår. Blev lite besviken när jag såg regnet på rutan imorse. Jag hade kunnat gå men jag insåg det nog skulle sluta med värk och att jag var rätt däckad. Lite besviken var jag men jag har läst, stickat klart en mössa och börjat på en halsduk.
Nu framåt kvällen har jag gjort en deg för att baka solrosfrallor. När jag bakar glutenfritt gör jag det helst framåt kvällen. Det är mest praktiskt för mig. Brödet behöver svalna och vila innan man skär i det. Alltså får det göra det över natten och jag har till frukost.
När jag höll på och fixade i köket började benet protestera och jag var stel i knät och kunde knappt gå. Jätteotäckt när det händer. Så jag är glad för att jag inte tog en promenad idag fast jag var besviken tidigare på dagen. Det blir betastöd ikväll. Brukar gå runt hemma utan stöd eller med käpp. Nu får betastödet följa med mig.
Jag har beställt färdtjänst för att åka till morsan imorgon. Även några gånger nästa vecka. Beställde också för att åka till Maxi på söndag. Då kan jag fixa det jag hade tänkt att göra idag men det blir färdtjänst både dit och hem och ingen promenad. Det är det som gäller nu.