Idag har jag varit ute på ledsagning. Det gick bra och eftersom det är milt är det inte halt. Igår hade jag problem med benet. Kändes som kramper och som någon nöp mig hårt på framsidan av underbenet. Tror det är nervtrådar som letar upp varandra men de kan ju göra det lite försiktigare och lugnare tycker jag. Ledsagningen idag gick bra och jag tyckte jag rörde mig helt ok och haltade inte så mycket. Hade rullatorn. Helt ok är jag nog inte eftersom jag känner jag behöver hjälp med att få upp och ner rullatorn från källarförrådet. Det är förhoppningsvis bara tillfälligt. Kan vara att jag fortfarande är lite trött i kroppen efter dunderförkylningen.
Det här var årets sista ledsagning. Nästa gång är Annandag jul. Helgdagar är inte ledsagning och liknande utan bara vanliga besök och daglig hjälp. Det vet jag om och ser inget större problem med det. Går inte gärna ut själv nu men jag kan ju ringa efter färdtjänst om jag ska någonstans.
Inatt hörde jag på radion att Zsa Zsa Gabor avlidit vid 99 års ålder. Hon var nog en av de första som var känd för att vara känd. Att hon haft en karriär som skådespelerska var nog inte lika känt som alla hennes uttalanden. Efter många äktenskap måste hon haft en viss erfarenhet att uttala sig om män.