Hade tänkt åka till Den Lilla Landsortskyrkan idag. Igår insåg jag att det inte var så smart. Var värkig och känner av att det är lite kyligt i luften. Hade tänkt åka till Lidl som imorgon. Igår bestämde jag mig för att sikta in mig på Lidl idag om jag skulle någonstans. Det var inte helt fel upptäckte jag.
När jag för många herrans år sedan jobbade inom handel var av någon anledning tisdag förmiddag en lugnare dag. Jag beställde färdtjänst och gav mig iväg och det var inte mycket folk.
Både när jag var inne i butiken och när jag väntade utanför såg jag att många bar munskydd och det tycker jag är bra. Jag vet det finns olika åsikter om ifall munskydd skyddar eller inte men det struntar jag i. Är jag bland folk använder jag munskydd. Då slipper de se mitt fula tryne om inte annat 🤣😂🐽 Skämt åsido. Även om restriktioner slopats har vi en pandemi. Att bära munskydd tycker jag sänder ut signaler om att man är medveten om det och även att påminna andra. Det finns givetvis anledningar att inte bära munskydd och egentligen är det mindre viktigt för mig. Bara folk håller avstånd och tvättar händerna!
 

Kom hem med lite smått och gott. Det glutenfria mjölet har flera skrivit om i en Facebook-grupp om glutenfri bakning. Nu ska jag testa och har ett formbröd på jäsning. Har riven morot och solroskärnor i. Får se vad jag tycker.
Bönsallad tycker jag är smidigt. Imorgon blir det nog ris och Bönsallad. Lite sirashamayo till också. Enkelt och gott. Man behöver inte krångla till det. Den räcker minst 2 dagar åt mig.
Några olika hummus ska jag testa. Är en med curry och en med rödpeppar. Ingen av dom har jag testat tidigare.
Lite godis fick följa med mig hem också. Passar på när jag hittar något jag både gillar och tål.
Snabbkaffe var det dags för igen. Får se vad jag tycker om det här. Jag dricker inte mycket kaffe. Blir någon kopp om dagen. Te rinner ner desto mer. Använder oftast pressokanna. Har morsans gamla kaffebryggare och minsta är 4 koppar. Det gör jag när det är fler eller om jag tar långfrukost. Då dricker jag mer kaffe, läser och mumsar på något gott. Oftast nu har jag använt pressokanna för jag inte vill ha mer än det. Nu har jag haft sönder den. Blev en spricka i glaset. De verkar inte så hållbara för jag har haft sönder många. Brukar kolla efter på loppis för om jag ändå har sönder dom kan de lika gärna vara billiga. Nu blir det istället Snabbkaffe när jag bara vill ha en liten kopp och brygger när jag vill ha flera koppar.
Har varit värkig sedan jag kom hem. Jobbigt men det är den tiden på året.